Nine Steps To Класическо Брауни Of Your Dreams
페이지 정보
본문
Кексчето, в което има нещо привично, нещо свежо и нещо розовато. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, брауни чийзкейк кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо непознато и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кибрауни с малиниело мляко, благодарение на кибрауни с овесени ядкиелото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти ванилов сладкиш от нежно, брауни чийзкейк кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от сладко от горски плодове. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха розов шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо традиционно, нещо непознато и нещо розе. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кибрауни с малиниело мляко, благодарение на кибрауни с овесени ядкиелото мляко и специалния червен шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи розовия си цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
- 이전글Watch Anime - Dead Or Alive? 24.04.06
- 다음글molvir : Posologie recommandée et effets secondaires Achetez cipmolnu 200 mg avec une consultation médicale en ligne 24.04.06
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.